När öppnar TOOLSPACE?

Vi arbetar för närvarande med att öppna så snart som möjligt. Om vi ​​utarbetar våra avtal med våra partners förväntas vi öppna BETA-versionen under hösten.

Var kommer TOOLSPACE öppna?

TOOLSPACE kommer att vara centralt beläget i Stockholm, Sverige. Vi tittar för närvarande på flera platser och måste överväga logistikfaktorer, tekniska krav och layout. Vårt mål är att göra TOOLSPACE lättillgänglig.

Hur mycket kommer det att kosta att vara medlem på TOOLSPACE?

Vi kommer att ha olika medlemskap. Det är för tidigt att ange ett exakt pris. Vårt uppdrag är att ansluta människor till att skapa nya saker och vi vill att priset ska vara på en nivå som hängivna människor har råd att komma, ännu viktigare är våra medlemmar inte bindande, så du betalar bara för de månader du använder verktyget.

Vad för utrustning kommer TOOLSPACE ha?

Vilken utrustning kommer du inte ha, är den bättre frågan. Vi kommer att ha verktyg som sträcker sig från 3D-utskrift, vattenstrålar, svetsutrustning, laserskärare, textillabb, plastlabb, elektroniklaboratorium och mycket mer. Om du vill göra saker är vårt mål att du inte behöver lämna byggnaden.

How can I help TOOLSPACE?


Berätta för dina vänner! Dela ordet och skicka ett mail om vad du specifikt vill att vi ska erbjuda.

Om jag har en IP-relaterad produkt?

Du måste överväga att TOOLSPACE är en öppen plats och kärnan är att kunskap, utmaningar och idéer delas bättre med dina mönster! Det kommer att bli många skickliga människor, från många olika bakgrunder, hjälpa varandra att skapa fantastiska saker. Din närvaro kan bara stärka samhället. Vi kommer dock att ha privata rum tillgängliga om IP eller hemliga relaterade behov uppstår. Om detta inte räcker har vi kontakter (designföretag, prototypföretag) och de hjälper dig.

Vem kan bli medlem?

Vem kan inte gå med, är det bästa sättet att svara på frågan.
Det beror på att Toolspace, kommer att vara en kommersiellt öppen gemenskap. Men våra lustar kretsar kring att hjälpa DIY’ers att göra sina drömmar och idéer till en verklighet. Det innebär att du kan ha 20 års erfarenhet av att bygga, klippa eller svetsa, eller kanske du har 0 erfarenhet. Det gör ingen skillnad på Toolspace, men vi kommer att ha prisvärda kurser tillgängliga för dig att lära dig all nödvändig information som krävs för att använda vår maskin. Bortsett från detta vet vi att de med erfarenhet också kommer att vara tillgängliga för att ge råd eller förslag till dina projekt också. Det kommer trots allt att bli en byggmästare, så vi måste hjälpa varandra. 🙂

Tell your friends! Share the word and drop us an email telling about what you specifically would like us to offer.